Tage och söner

Stora uppdrag, små avstånd

Tage & Söner har verkat i byggbranschen sedan 1959. Familjeföretaget har successivt utvecklats till dagens fullserviceföretag som kan ta sig an stora projekt från planering till fullbordad byggnation.

Vi är omkring 300 anställda på våra tre kontor och vi fortsätter att värna den familjära sammanhållningen och ser till varje kunds unika behov. 

Därmed kan vi framgångsrikt kombinera det lilla företagets närhet och tillgänglighet med det stora företagets kompetens.

Ansvar genom hela processen

Våra byggtjänster börjar på planeringsstadiet, fortsätter genom hela byggprocessen och sträcker sig bortom dagen då nyckeln lämnas över.

Många av våra kunder ger oss förtroende att fortsätta utveckla och modernisera byggnaderna i takt med att deras verksamhet förändras. Det passar oss bra eftersom vi tror på långvariga samarbeten i nära dialog med våra kunder.

Vi bygger mervärden

Tage & Söner kan hålla i hela byggprojektet, från början till slut. Vi har stor erfarenhet av att projektera, planera, projektleda och genomföra byggnationer. Från tillbyggnader till omfattande nybyggnationer.

Vi strävar alltid efter prisvärdhet, funktionalitet och estetik. Vår erfarenhet säger oss att dessa tre värden går utmärkt att kombinera.

NYA PROJEKT

Halmstad
Nyproduktion av parkeringshus med fem våningar i centrala Halmstad.
Varberg
Nyproduktion av 224 lägenheter med två underjordiska garage.
Jönköping
Hus 10 (K) omfattar nybyggnad för Servicecenter, tentamensalar och administrativa lokaler för Jönköping University inom Kv. Högskolan 1 i Jönköping
Senaste nytt till din e-post