Tage och söner

Många viktiga hänsynAffärslokaler ställer särskilda krav på byggföretaget under uppförandet. Förutom miljöhänsyn och planlösningar är den estetiska aspekten viktig, samt tillgänglighet för personal och kunder. Tage & Söner har genom åren fått förtroendet att planera och bygga nyetablerade köpcentra av olika slag.

Vi har skapat moderna butikslokaler åt välkända företag som exempelvis H&M, ICA, Lidl, Team Sportia, Elgiganten, Lidl, Sohlbergs, Blomsterlandet, Jysk, Ford Bildepån och Skopunkten.

Därtill har vi byggt flera bilhallar åt kända märken. Drottning Kristina-passagen i Halmstad kan nämnas som exempel på byggnationer där vi tagit särskild hänsyn till kulturhistoriskt värdefulla miljöer.

Bygger goda affärer

I arbetet med affärslokaler har vi byggt upp ett stort kunnande och vet hur bra lösningar skapas för värme, el, kyla, ventilation, bevakning och datanät.

Tillsammans med butiksägaren och med fokus på varje affärsområdes speciella krav bygger vi moderna butikslokaler. Tage & Söner har kompetens och erfarenhet, viktiga beståndsdelar för att skapa goda affärer

NYA PROJEKT

Halmstad
Nyproduktion av parkeringshus med fem våningar i centrala Halmstad.
Varberg
Nyproduktion av 224 lägenheter med två underjordiska garage.
Jönköping
Hus 10 (K) omfattar nybyggnad för Servicecenter, tentamensalar och administrativa lokaler för Jönköping University inom Kv. Högskolan 1 i Jönköping
Senaste nytt till din e-post