Tage och söner

Arbeta hos Tage & SönerTage & Söner har ett verksamhetsområde som sträcker sig från Göteborg i norr, Halmstad i söder och Jönköping och Värnamo i Öster. Vi har kontor i Smålandstenar, Halmstad, Varberg, Jönköping och Göteborg.

Vi erbjuder spännande och varierade arbetsuppgifter till flera yrkesgrupper inom byggbranschen. Är en driven snickare, murare, inköpare, anläggare, kalkylator, maskinförare, platschef, projektledare eller ingenjör? Då skulle Tage & Söner mycket väl kunna erbjuda ett motiverande och utvecklande jobb som passar just dig perfekt.

Låt oss veta att du finns

Även om vi inte alltid annonserar ut lediga tjänster är vi ständigt på jakt efter nya duktiga medarbetare. Du är alltid välkommen att skicka in en intresseanmälan till oss. Vi hör av oss när vi har en tjänst som vi tror skulle passa dig.

Har du några frågor?

Tveka inte att kontakta oss! Du hittar kontaktuppgifter till personalchefer och avdelningschefer för respektive kontor här.

NYA PROJEKT

Halmstad
Nyproduktion av parkeringshus med fem våningar i centrala Halmstad.
Varberg
Nyproduktion av 224 lägenheter med två underjordiska garage.
Jönköping
Hus 10 (K) omfattar nybyggnad för Servicecenter, tentamensalar och administrativa lokaler för Jönköping University inom Kv. Högskolan 1 i Jönköping
Senaste nytt till din e-post