Tage och söner

Zinkteknik Bredaryd

Ny kontorsvåning och utbyggd industri

Tage & Söner fick uppdraget att bygga nytt våningsplan för kontor, samt tillbyggen på industridelen åt Zinkteknik i Bredaryd. Genom att bygga en ny våning på det befintliga kontorsplanet utökades kontorsutrymmet med 400 kvadratmeter. Dessutom byggde vi till en entréhall med glasfasader.

I industridelen lade vi golv i hårdbetong, reste stålstomme och byggde sandwichväggar i betong. Innerväggarna är av tegel. Därtill byggdes en relaxavdelning med bubbelpool och styrketräningslokal.

Under hela byggtiden pågick verksamheten på Zinkteknik, tack vare etappvisa bygginsatser och anpassning efter kundens behov.

Ledande zinkleverantör i Sverige

Zinkteknik levererar zinkdetaljer till kunder över hela Sverige och en lång rad andra länder. Man är störst i landet på zinkgjutning och ligger i framkant även i Europa. Automatiseringsgraden är mycket hög i verkstaden och företaget förfogar över mer än 10 000 kvadratmeter på sin anläggning i Bredaryd.

Tage & Söner är glada över att kunna hjälpa det ambitiösa Zinkteknik i sin utveckling genom ny- och tillbyggnation vid deras lokaler.

Kontaktperson:
Magnus Andersson

Tillbaka Skriv ut

FAKTA

KATEGORI:
Industrilokaler
ORT:
Bredaryd
BESTÄLLARE:
Zinkteknik AB
ENTREPRENADFORM:
Styrd totalentreprenad
BRUTTOAREA BTA:
Industri ca 2200 m². Kontor ca 400m²
GPS (WGS84):
N 57° 10,300'
E 13° 45,076'
Bilder Karta Filer
Inga filer uppladdade.