Tage och söner

WIC-hallen

Varberg är en av innebandyns självklara metropoler i Sverige. WIC:s elitherrar är ständigt med och slåss i toppen av Superligan.

Förbättrade träningsmöjligheter

I Varberg spelar och tränar över 800 killar och tjejer i olika åldrar och divisioner. Träningsmöjligheterna var länge begränsade och de olika lagen har varit utspridda på en mängd olika anläggningar.

Tage & Söner fick det spännande uppdraget att råda bot på bristen på träningslokaler genom att anförtros att bygga den nya WIC-Hallen.

Träningshallen innehåller tre spelplaner, café, kansli, omklädningsutrymmen och förråd, samt sammanlagt 700 åskådarplatser. Total yta för hallen är drygt 4 000 kvm.

Inbjudande limträ i konstruktionen

Arkitekturen har utformats för att ge rymd och ljus. Hallen består till stora delar av vackert limträ i konstruktionen, vilken är öppen med rundade former och inbjudande känsla.

Tage & Söner har i nära samarbete med ledare och anställda inom WIC tagit fram ändamålsenliga lösningar för Varbergs innebandyentusiaster. Hallen är utformad med hänsyn till eventuella fortsatta utbyggnader i framtiden. 

Kontaktperson:
Thomas Gustafsson

Tillbaka Skriv ut

FAKTA

ORT:
Varberg
BESTÄLLARE:
Wic
ENTREPRENADFORM:
Delad entreprenad
BRUTTOAREA BTA:
4 000
GPS (WGS84):
N 57° 7,003'
E 12° 17,351'
Bilder Karta Filer
Beskrivning Format Filstorlek
Ritning plan 1 PDF 211 KB Ladda ner