Tage och söner

Varbergs Stadshotel, Asia Spa

Varbergs Stadshotell & Asia Spa


Stadshotellet i Varberg har länge varit ett självklart mål för spa-älskande resenärer från både när och fjärran. Tage & Söner fick i uppdrag att bygga 66 nya rum och en ny relaxavdelning

Med de 66 nya rummen mot Västra Vallgatan får den klassiska delen av Varbergs Stadshotell & Asia Spa sällskap av nya, moderna hotellrum i tre plan. I detta ”Boutiquehotell” samsas olika stilar - kolonial, fashion och romantik. Därtill kommer sviter och prestigerum som ytterligare vidgar vyerna för vad ett hotellrum kan erbjuda.

Exklusiva rum med unika detaljer

Vi har byggt de exklusiva och i de flesta fall unika rummen med hänsyn till dessa teman. Sinsemellan skiljer sig rummen också även inom varje tema, med olika lösningar för badrum, dusch och möblering, exempelvis.

I vissa rum är badkaret placerat i själva hotellrummet, taken är nedpendlade med diskreta belysningsfriser och den varierade möbleringen har krävt varierande utformning av inredningsdetaljer.

Delarna som skapar läcker helhet

Fönstren i rummen har gjorts extra stora och ljusinsläppet därmed maximerats, genom att ett par rader tegel i fasaden avlägsnats för att ge plats åt fönstren.

I och med att relaxavdelningen färdigställdes är den nya satsningen komplett. Här finns torrbastu och ångbastu, speciella aromaduschar som skiftar doft med temperaturen och läckra kakellösningar.

Kontaktperson:
Mattias Kågeby

Tillbaka Skriv ut

FAKTA

ORT:
Varberg
BESTÄLLARE:
Varbergs Fastighets AB
ENTREPRENADFORM:
Delad entreprenad
BRUTTOAREA BTA:
3000 m²
GPS (WGS84):
N 57° 6,315'
E 12° 14,989'
Bilder Karta Filer
Inga filer uppladdade.