Tage och söner

Smålandia Etapp 1

Smålandia fortsätter expandera

Det började med att vi byggde Willysbutiken på Gislaveds nya handels-område, Smålandia. Därefter fick vi i uppdrag att bygga ytterligare tre butiker, till Djurens Värld, Gro & Fägring samt Expert. Resultatet är ett modernt butikscentrum som har alla förutsättningar att fortsätta växa med fler butiker.

Vi har byggt butiksklustret med väggar i sandwich-element, glas- och aluminiumpartier återkommer i konstruktionen och taket har byggts i fribärande plåt med papptäckning. 

Resultatet av den tidvis tidspressade byggnationen har blivit mycket uppskattat av våra beställare och kunderna har hittat till Smålandia i stora antal. 

Stora möjligheter till expansion

Tage & Söner förvaltar dessutom de butiker som huserar Djurens Värld, Gro & Fägring och Expert, vilket innebär att vi fortsatt är involverade i området även efter att det invigdes den 16 november 2011. 

Med tanke på Smålandias utmärkta läge där riksvägarna 26 och 27 möts vid norra infarten till Gislaved finns stort intresse från flera aktörer att etablera sig på handelsområdet. 

Vi hoppas alltså att kunna fortsätta utveckla och expandera Smålandia med ännu fler butiker framöver!

Kontaktperson:
Marina Haglund

Tillbaka Skriv ut

FAKTA

ORT:
Gislaved
BESTÄLLARE:
Tage & Söner Byggnads AB
ENTREPRENADFORM:
Totalentreprenad
BRUTTOAREA BTA:
2500
GPS (WGS84):
N 57° 19,186'
E 13° 32,624'
Bilder Karta Filer
Inga filer uppladdade.